Appointments at the Equine Hospital

You can make an appointment at the Equine Hospital by phone Monday through Friday, 8.00–16.00, at the following number:

0294157350

You can make an appointment at the outpatient department with or without a referral from your veterinarian. The Equine Hospital operates an out-of-hours emergency service for urgent cases outside regular working hours.

Out-of-hours emergency service at the Equine Hospital

The Equine Hospital operates an out-of-hours emergency service for urgent cases every day of the year, as follows:

• Weekdays outside regular working hours from 16.00 to 8.00

• Weekends, i.e., Friday 16.00–Monday 8.00

• Holidays falling on weekdays

Phone 060097412

Calls cost €1.53 per minute + standard call rate (8.00–22.00) or €3.56 per minute + standard call rate (22.00–8.00).

The Equine Hospital in Viikki, Helsinki, admits emergency patients from throughout Finland. If necessary, we can also make house calls in our emergency service area covering Helsinki, Espoo, Kauniainen and Kirkkonummi. Out-of-hours emergency service is intended only for urgent cases and is subject to higher fees.

The Equine Hospital must be notified in advance by phone of patients arriving during out-of-hours emergency service to ensure appropriate treatment!

Location of the Equine Hospital

The address of the Equine Hospital is Koetilankuja 1, Helsinki.