Pieneläimien terveystarkastukset

Terveystarkastuksilla pyritään varmistamaan lemmikille mahdollisimman pitkä ja hyvä elämä. Lemmikin terveys on hyvä tarkistuttaa vähintään kerran vuodessa. Terveystarkastus tehdään usein rokotuskäynnin yhteydessä.

Terveystarkastukset ovat tärkeitä varsinkin vanheneville lemmikeille, jotka ovat alttiita monille sairauksille. Säännöllisillä vuosittaisilla terveystarkastuksilla ongelmat voidaan usein havaita jo ennen kuin sairaus aiheuttaa oireita. Kun oikea lääkitys ja ruokavalio aloitetaan riittävän ajoissa, monia ongelmia pystytään hoitamaan tai niiden etenemistä hidastamaan.

Terveystarkastuksessa omistajalta selvitetään eläimen vointiin liittyviä asioita, tutkitaan eläimen kunto sekä tarvittaessa otetaan veri- ja virtsanäytteitä. Säännöllisellä näytteidenotolla saadaan tietoa eläimen sisäelinten toiminnasta. Testaus auttaa myös määrittämään lemmikin veriarvojen perusarvot ja niissä mahdollisesti tapahtuvat muutokset. 

Viralliset tarkastukset

Teemme myös virallisia tarkastuksia ja niihin liittyviä kuvauksia. Lisätietoja potilastoimistosta. 
 

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.