Eläinlääkäri

Vilma Reunanen

Kliininen opettaja

Diagnostinen kuvantaminen

vilma.reunanen@helsinki.fi

  • ELL
  • ELL: Eläinlääkäri
  • : pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri
Yksikkö:

Diagnostinen kuvantaminen

About Me

Diagnostisen kuvantamisen kliinisenä opettajana työnkuvaani kuuluu kliinisen työn lisäksi opetus ja tutkimus. Koulutukseltani olen eläinlääketieteen lisensiaatti ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri.


Minua kiinnostavat kaikki diagnostisen kuvantamisen osa-alueet: ultraäänitutkimukset, tietokonetomografia, magneettikuvaukset sekä röntgenkuvaukset.  Olen opettanut ultraäänitutkimusten suorittamista myös eläinlääkäreiden jatkokoulutustilaisuuksissa. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ja niiden kuvantaminen sekä kuvantamisen hyödyntäminen jalostukseen liittyvissä seulontatutkimuksissa kiinnostavat minua myös tutkimusmielessä.


Vapaa-aikani vietän lähinnä perheeni sekä viiden metsästyslinjaisen kultaisennoutajan kanssa. Koirien kanssa minulla on hyvin pitkä historia harrastajana sekä kultaistennoutajien rotujärjestöaktiivina, mutta tällä hetkellä se pitää sisällään lähinnä metsästyksen, metsästyskokeet, pienimuotoisen kasvatustoiminnan sekä rotujärjestötoiminnan painoalueena terveys ja jalostus.

Opetus- ja tutkimusansiot: http://tuhat.halvi.helsinki.fi/portal/fi/person/reunanen

Hoitohenkilökunta

Taina Mäki

Röntgenhoitaja

taina.a.maki@helsinki.fi

Yksikkö:

Diagnostinen kuvantaminen

About Me

Olen valmistunut röntgenhoitajaksi keväällä 1993 ja vietettyäni ihmisten parissa aikaa melken kymmenen vuotta tulin Eläinsairaalaan vuonna 2002. Toimenkuvaani kuuluu hevosten ja pieneläinten kuvantaminen röntgen-, tietokonetomografia- ja magneettikuvantamislaitteilla. Päävastuualueenani on hevosten kuvantaminen.

Pidän kovasti kaikenlaisista eläimistä, mutta jos joku suosikki laji pitäisi valita niin ehkä kaksi kovaa aa:ta eli aasit ja alpakat olisivat suosikkini. Lähinnä sydäntäni ovat kuitenkin vanhukset lajista riippumatta.

Vapaa-aikani kuluu kahden koirani kanssa ulkoillen ja treenaten, pitkäkarvainen collie on jo eläkkeellä ja nykyisenä harrastuskaverina palveluskoiralajeissa on nuori saksanpaimenkoira. Lisäksi harrastan luonnollisesti ratsastusta ja toimin aktiivisesti ratsastusseurassani.

Hoitohenkilökunta

Sonja Koiranen

Röntgenhoitaja

sonja.koiranen@helsinki.fi

Yksikkö:

Diagnostinen kuvantaminen

About Me

Valmistuin Metropolia ammattikorkeakoulusta röntgenhoitajaksi keväällä 2009. Opintojen alusta asti olen ollut palavasti kiinnostunut eläinten kuvantamisesta ja päädyinkin lopulta eläinten pariin töihin. Työnkuvaani kuuluu pieneläinten ja hevosten röntgenkuvantaminen sekä pieneläinten tietokonetomografia- ja magneettitutkimukset. Olen eläinsairaalan pieneläinröntgenin vastuuhoitaja.

Kuten sukunimenikin paljastaa, olen koiraihmisiä (toki muutkin eläimet ovat lähellä sydäntä). Vapaa-aikaani vietän havannankoiran ja cavalier kingcharlesin spanielin kanssa lenkkeilen sekä eläinkeramiikkaa muotoillen ja urheillen.

Eläinlääkäri

Hanna Salonen

Sairaalaeläinlääkäri

Diagnostinen kuvantaminen

  • ELL
  • ELL: Eläinlääkäri

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.