Tietoa Hevossairaalaan lähettäville eläinlääkäreille

Yliopistollinen eläinsairaala tekee yhteistyötä sekä yksittäisten eläinlääkäreiden että hevosklinikoiden kanssa. Myös jatkohoitoon tulevat potilaat ovat tervetulleita Eläinsairaalaan. Lähettävälle eläinlääkärille toimitetaan aina (omistajan suostumuksella) lähetepalaute ja potilaan jatkohoito-ohjeet.

Virka-aikaiset potilaat jatkotutkimuksiin

Lähettävää eläinlääkäriä pyydetään ottamaan yhteyttä Yliopistollisen eläinsairaalan suoraan hoitavaan eläinlääkäriin ajanvarauksen tekemiseksi. Jos eläinlääkäri ei ole tavoitettavissa, tulee soittaa potilastoimiston ajanvaraukseen.

Päivystyspotilaiden jatkohoito

Otamme vastaan hätätapauksia kaikkialta Suomesta. Toivomme kuitenkin lähettävän eläinlääkärin yhteydenottoa ennen hevosen lähtöä eläinsairaalaan.

Lähettävän eläinlääkärin tulee antaa lähete potilaan mukaan tai hän voi toimittaa se Provet Linkin kautta. Lähettävä eläinlääkäri antaa hevoselle tallilla ensiavun ja tarvittavan peruseläinlääkäritasoisen hoidon ennen matkaa.

Hevossairaalan päivystys

0600 97412

Lisätietoja: Hevossairaalan palvelut eläinlääkäreille

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.