Tietoa meistä

Yliopistollinen eläinsairaala on eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö - Suomen ainoa eläinsairaala, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Vuosittain yli 20 000 eläinpotilasta saa täältä avun.

Yliopistolliseen eläinsairaalaan voi varata ajan kuka tahansa.

Yliopistollinen eläinsairaala on osa Helsingin yliopiston Eläinlääketieteellistä tiedekuntaa. Yliopistollinen eläinsairaala on opetussairaala, jossa eläinlääketieteen 5. vuosikurssin opiskelijat harjoittelevat käytännön eläinlääkärin taitoja.

Eläinsairaala toimii myös jatkokoulutuspaikkana erikoistuville eläinlääkäreille ja harjoittelupaikkana pieneläinhoitajiksi opiskeleville hoitajille.

Henkilökunnan erityisosaaminen takaa parhaan hoidon

Yliopistollisen eläinsairaalan henkilökunnan jatkokouluttautuminen takaa korkeatasoisen ammattitaidon ja sairaalassa on usean eri alan erityisasiantuntemusta. Eläinsairaala tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä eläinlääketieteen tutkimusta, joka puolestaan tukee korkeatasoista potilaiden tutkimusta ja hoitoa.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme (pieneläimet, hevoset, tuotantoeläimet) ja osaavaan henkilökuntaamme!

 

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.