Tapahtumia

Studia Veterinaria

Studia Veterinaria on yleisölle tarkoitettu kliinisen eläinlääketieteen luentosarja viimeisimpään tutkimukseen perustuvasta eläinten terveydenhoidosta. Studia Veterinaria -luentojen tavoitteena on välittää tietoa eri eläinlajien kliinisestä tutkimuksesta ja hoidosta suurelle yleisölle.

Luennoitsijoina ovat oman alansa huippuosaajat Suomessa - eläinlääketieteellisen tiedekunnan ja Yliopistollisen eläinsairaalan eläinlääkärit ja tutkijat.

Kaikille avoimia ja maksuttomia Studia Veterinaria -luentoja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella, erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Helsingin yliopiston Studia Veterinaria -luennot järjestää Yliopistollinen eläinsairaala.

Muita tapahtumia

Tänne päivitetään muut tulevat yleisötapahtumat, joissa Ylipistollinen eläinsairaala on joko järjestäjänä tai yhteistyökumppanina.

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 79, 68, 57 ja 506.