Tapahtumia

Studia Veterinaria

Ponin köhät ja kutinat - Studia Veterinaria 8.11.

Yliopistollisen eläinsairaalan lääkärit ja tutkijat kertovat tutkittua tietoa hevosten hengitysteistä ja allergioista Viikin Infokeskus Koronassa. Tapahtuma järjestetään Helsingin yliopiston Yliopistollisen eläinsairaalan ja Fortum Horsepowerin yhteistyönä. 

8.11.2017
klo 17 kahvitus, klo 18 alkaen luennot
Sali 235, Infokeskus Korona, Viikinkaari 11

Vapaa pääsy
Ilmoittautumislomake julkaistaan myöhemmin

Studia Veterinaria


Studia Veterinaria on yleisölle tarkoitettu kliinisen eläinlääketieteen luentosarja viimeisimpään tutkimukseen perustuvasta eläinten terveydenhoidosta. Studia Veterinaria -luentojen tavoitteena on välittää tietoa eri eläinlajien kliinisestä tutkimuksesta ja hoidosta suurelle yleisölle.

Luennoitsijoina ovat oman alansa huippuosaajat Suomessa - eläinlääketieteellisen tiedekunnan ja Yliopistollisen eläinsairaalan eläinlääkärit ja tutkijat.

Kaikille avoimia ja maksuttomia Studia Veterinaria -luentoja järjestetään kaksi kertaa vuodessa, kerran kevätkaudella ja kerran syyskaudella, erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Helsingin yliopiston Studia Veterinaria -luennot järjestää Yliopistollinen eläinsairaala.

Muita tapahtumia

Tänne päivitetään muut tulevat yleisötapahtumat, joissa Ylipistollinen eläinsairaala on joko järjestäjänä tai yhteistyökumppanina.

Katso video aiemmasta Studia Veterinariasta!

PIENELÄINSAIRAALAN SIJAINTI

Viikki sijaitsee Helsingin maantieteellisessä keskipisteessä Vanhankaupunginlahden ja Lahdenväylän välissä. Pieneläinsairaala on Viikintien varrella, osoitteessa Koetilantie 2. Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla

Ajo-ohjeet

LAHDEN VÄYLÄLTÄ TULTAESSA »
LÄNNESTÄ TULTAESSA »

 

Tulo-ohje julkisilla kulkuvälineillä

Eläinsairaalan välittömässä läheisyydessä olevilla pysäkeillä pysähtyvät bussit 550, 78, 57 ja 506.