Eläinten viikko Tiedekulmassa

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta tarjoaa rautaisannoksen uusinta tutkittua tietoa eläinten terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista Tiedekulmassa  5.–10.10.2015. Tule mukaan - luvassa on lyhyitä luentoja, tietoiskuja, eläinlääkäri ja eläinfysioterapeutin kyselytunteja ja paljon muuta mielenkiintoista ohjelmaa eläinten ystäville.

Eläinten viikolla 5. - 10.10. joka päivä ohjelmaa eläinten ystäville Tiedekulmassa

Maailman eläinten päivää juhlitaan 4.10. jo vuodesta 1931. Suomessa eläimiä kunnioitetaan eläinten viikon merkeissä SEY:n aloitteesta vuodesta 1959 lähtien.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta tarjoaa rautaisannoksen uusinta tutkittua tietoa eläinten terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista Tiedekulmassa  5.–10.10.2015. Tule mukaan joko lounaalla tai työpäivän jälkeen - luvassa on  eläinlääkärin,eläinfysioterapeutin ja eläinasiamiehen kyselytunteja ja lyhyitä tietoiskuja, joiden aiheina ovat mm. kissojen ja koirien geenitutkimus, eläinten hyvinvointi ruoantuotannossa, uusia koiratutkimuksia, koiran sosiaalinen mieli, hevosten jalkavaivat ja hyvinvointi, ja miten pidät lemmikkisi terveenä. Tilaisuudet ovat ilmaisia ja samalla voit nauttia Tiedekulman kahvilan herkullisista antimista. Tiedekulma sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 7, Helsinki.

Eläinten viikon yksityiskohtaisen ohjelman löydät yliopiston tapahtumakalenterista hakusanoilla: eläinten viikko.

18.09.2017

Petbone-tutkimusryhmä etsii koirapotilaita, joilla on olkanivelen rustovaurioita.

27.06.2017

Eläinlääkäri Thomas Grönthal tutki väitöskirjatyössään muun muassa bakteerin aiheuttamaa la

22.02.2017

Professori Hannes Lohen tutkimusryhmä on tehnyt uuden koirien epilepsiaan liittyvän geenilöydön k