Tutustu Yliopistollisen eläinsairaalan uusiin nettisivuihin

Yliopistollisen eläinsairaalan uudet nettisivut julkaistiin 15.2.2016 osoitteessa elainsairaala.helsinki.fi. "Punaisena lankana suunnittelussa on ollut se, että asiakkaamme löytävät heti etusivulta ne tärkeimmät tiedot eli ajanvarauksen ja päivystyksen yhteystiedot sekä sijaintimme. Olemme myös pyrkineet selkeyttämään rakennetta niin, että eläinlajista riippumatta omistajan löytää helposti tarvittavan tiedon yläpalkin linkkivalikoimasta. Mikä parasta, nettisivut toimivat hyvin myös mobiililaitteilla" kertoo Eläinsairaalan johtaja Jussi Anttila. "Kuulemme mielellämme palautetta nettisivujen toimivuudesta" jatkaa Anttila. Palautetta voi lähettää tiedottajallemme osoitteeseen eeva.karmitsa@helsinki.fi.

Tutustu Yliopistollisen eläinsairaalan uusiin nettisivuihin

Yliopistollisen eläinsairaalan uudet nettisivut avautuivat asiakkaille 15.2.2016. Kotisivulta löytyvät yhdellä silmäyksellä kaikkien toimipisteiden ajanvaraus ja yhteystiedot. Vihreästä yläpalkista avautuvat valikot lisätietoihin liikuttamalla hiirtä kunkin osion kohdalla. Kaikkien sivujen tiedot on päivitetty, mutta henkilöstölistaa tarkennetaan edelleen, jotta se vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan käyttötarpeita. Sivuja voit katsoa myös mobiililaitteilta.

Jos sinulla on toiveita tai palautetta sivujen sisällön suhteen niin voit kertoa siitä lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: eeva.karmitsa@helsinki.fi

18.09.2017

Petbone-tutkimusryhmä etsii koirapotilaita, joilla on olkanivelen rustovaurioita.

27.06.2017

Eläinlääkäri Thomas Grönthal tutki väitöskirjatyössään muun muassa bakteerin aiheuttamaa la

22.02.2017

Professori Hannes Lohen tutkimusryhmä on tehnyt uuden koirien epilepsiaan liittyvän geenilöydön k